Clubkampioenen

De clubkampioenschappen voor 2018 zitten er weer op. Dit jaar met nieuwe ideeën en een andere opzet. In het voorjaar zijn we al gestart met potjes van één uur en van een hele week naar een lang weekend. Hier kwamen al veel positieve reacties op. In het najaar hebben we besloten om de koppels in de HD en DD te loten. Hierdoor ontstonden er verrassende koppels, maar ook in het algemeen gelijke koppels. Spannende wedstijden als gevolg en een mooie 'kruisbestuiving'. Ook hier werd door de deelnemers positief op gereageerd. De komende maanden gaan we ons weer beraden op de toekomstige clubkampioenschappen, dus als je ideeën hebt horen wij het heel graag.

Nog even alle winnaars op een rijtje:

Dames Enkel: Petra Visser

Dames Enkel Jeugd: Danique Hogendoorn

Heren Enkel: Kees vd Hee

Heren Enkel Jeugd: Thijs den Ouden

Gemengd Dubbel: Stella Limpens/Robert Hordijk

Gemengd Dubbel Jeugd: Robien van der Vlist/Sem Bezemer

Heren Dubbel A: Dennie Limpens/René Kleijnendorst

Heren Dubbel B: Edwin den Ouden/Cornel Zeltenrijch

Dames Dubbel: Marrie van Vliet/Chantal Boer

 

Kijk in ons fotoboek voor alle foto's!

Tot volgend jaar!

 

De koppels en het programma 

De inschrijving is inmiddels gesloten. En onder toezicht van De Voorzitter L. de Rooij en de notarissen K. vd Hee en R. Hordijk is de loting voltrokken door de heren J. de Rooij en A. Koppe.

 

Puntentelling

We spelen een wedstrijd van een uur. Zorg dus dat je op tijd bent, we beginnen namelijk exact van en tot de opgegeven tijd.
Even kort inspelen en dan zal de bel klinken voor de start van het eerste half uur. Er hoeft gedurende de eerste helft niet gewisseld te worden, pas bij de ingang van de tweede helft (na de bel) wordt er gewisseld. Bij de derde bel is het einde wedstrijd (het punt wordt niet meer uitgespeeld).

We spelen normale games met deuce, voor- en nadeel. De gewonnen games worden allen geteld geduurende het half uur (er wordt niet met sets gespeeld). Na de eerste helft, begint de telling weer op nul. Aan het einde van de wedstrijd worden zowel de punten van de eerste als van de tweede helft bij elkaar opgeteld om te bepalen wie de wedstrijd heeft gewonnen.

Voor een gewonnen helft ontvang je een punt, voor de gewonnen wedstrijd ontvang je nog een punt. Bij een uiteindelijk gelijk aantal behaalde games krijgen beiden 1 punt (er is namelijk geen wedstrijd winnaar).  Je kan dus maximaal 3 punten verdienen in een wedstrijd.

Wij kijken uit naar een beregezellig, sportief en bomvol clubkampioenschap.

 

Samenstelling van de commissie: Johan de Rooij en Arnoud Koppe