Open tennis-middag van TC Bergambacht

Zaterdag 31 maart 2018
14.00 – 17.00 uur

Verslag
Het was een drukte van belang tijdens de opening van de tennisbanen dit jaar. De middag werd geopend door onze voorzitter Liesbeth de Rooij-Soede, die de TCB-vlag mocht hijsen. Op twee banen werden potjes getennist en op twee banen werden de kinderen vermaakt met een clinic en paaseieren zoeken. Regine en Rieneke waren vanuit de jeugdcommissie omgetoverd tot heuse paashazen wat de sfeer zeker ten goede kwam. Het springkussen was ook weer een succes.

Bij de bar werd uitgelegd hoe je geld  op de nieuwe pas kan plaatsen, de nieuwe KNLTB-pas is namelijk ook een betaalpas. Handig als je niet je hele portemonnee wilt meenemen, dan hoef je vanaf nu alleen maar geld te storten op je pas en voortaan alleen je KNLTB-pas mee te nemen naar de tennisclub. Ieder tennis-lid heeft hier een e-mail over ontvangen, via die mail kan je een account aanmaken en geld op je pas storten.

Aan de bar kan vanaf nu alleen nog betaald worden met een betaalpas. Dit kan dus je KNLTB-pas zijn maar ook je normale pinpas. Cash betalen is niet meer mogelijk. 

Vele leden hebben hun KNLTB pas voor 2018 opgehaald, heb je dit nog niet gedaan? Tijdens de DAC (vanaf 19.30) as. dinsdag worden ze uitgedeeld en kan je de pas ook komen ophalen. Daarna worden de passen weer door onze secretaris Cees Mooibroek bewaakt en zal je Cees dus moeten benaderen. (secretaris@tcbergambacht.nl).  

Al met al was het een leuke start van het seizoen, op naar een geweldig leuk, gezellig en sportief tennisjaar!

Bekijk de foto's in ons foto album