Oproep nieuwe VCL

Zoals jullie misschien al wel weten gaat onze VCL, Hennie Talmon, er volgend jaar mee stoppen. Dan is ze 3 jaar VCL geweest voor onze club. Als je competitie wilt spelen, moet er een VCL zijn binnen de vereniging.

Het lijkt mij logisch dat 1 van de competitie spelende leden deze functie van Hennie overneemt. Zij kan je vertellen wat je hiervoor moet doen en wat de taken van een VCL inhouden. Ik wil jullie vragen om erover na te denken of jij hier iets voor kan betekenen binnen de vereniging. Hennie loopt dan tijdens de voorjaarscompetitie nog mee met je, zodat je het samen kunt doen.

Je kunt contact opnemen met Hennie als je vragen hebt of je wilt aanmelden als onze nieuwe VCL. Je kunt ook mij een mailtje sturen. (egasoede@hotmail.com) Of het aan je teamcaptain doorgeven.

 

Oliebollen toernooi

Op zaterdag 29 december is er op de vereniging het Oliebollen toernooi. We beginnen om 13.30 uur. Leuke potjes tennis en lekkere, versgebakken oliebollen tussendoor. Schrijf je gezellig in. Kosten zijn 2 euro. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar de barcommissie. Het mailadres is: ritavburen@hetnet.nl

 

Uitslagen competitieteams najaarscompetitie:

DD17+ zaterdag Bergambacht 8e plaats

HD 17+ vrijdagavond Bergambacht 3e plaats

GD 17+ vrijdagavond Bergambacht 7e plaats

DD 17+ vrijdagavond Bergambacht 2 7e plaats

DD 17+ vrijdagavond Bergambacht 7e plaats

 

Oproep Vrijwilligers:

Binnen een vereniging zijn er altijd genoeg dingen te doen. Het park bijhouden, een extra handje achter de bar, het organiseren van (jeugd) activiteiten, het coördineren van de competitie teams enz enz.

Ook binnen onze vereniging zijn we op zoek naar vrijwilligers voor diverse zaken. Wil je iets extra’s betekenen voor je vereniging dan kun je je aanmelden bij een van de bestuursleden of je kunt eerst navragen wat een bepaalde taak inhoudt. Dan kunnen wij je vragen beantwoorden.

Waar zoeken we nog mensen voor?

  • Barcommissie
  • Jeugdcommissie
  • VCL (vereniging competitie leider)
  • Algemeen bestuurslid

Maar ook als je eens een keer tijd hebt, is het fijn als je ergens een handje kunt helpen. Dat kan ook een enkele keer zijn. Op het park is altijd wel iets te doen. Je kunt altijd iemand van het bestuur benaderen hiervoor.

 

Nieuwe VTL

Even doorgaand op vrijwilligers binnen de vereniging. We hebben 2 nieuwe VTL’s (vereniging toernooi leider) voor onze vereniging. Kees van der Hee en Edwin van Schaijk hebben de cursus VTL gevolgd. En zijn uiteraard met goede resultaten geslaagd voor het examen. Zij gaan aankomend jaar, samen met Marieke Hordijk, ons geweldige Open Toernooi organiseren. Bedankt Edwin en Kees, voor deze inzet.

 

Winddoeken

De winddoeken/sponsordoeken zijn er voor de winter afgehaald. Dan kunnen ze de hekken niet meer omtrekken bij fikse wind ;-) Bedankt jongens, dat jullie dit gedaan hebben voor de eerste herfststormen. Ook de sponsorborden zijn er door Jan en zijn ploeg al afgehaald. Het park is weer winterproof. Heel erg fijn dat dit gedaan is.

 

Vrijwilligers Bedankt! Avond

Afgelopen vrijdag, 23 november, hadden we de jaarlijkse Vrijwilligers Bedankt! avond. Het was zeer geslaagd. “Aan de Dijck” had een heerlijk buffet geregeld. Gezellige mensen, lekkere drankjes, een top barbediening. Kortom, bedankt dat jullie er waren. We hopen tot over een jaar.

 

Voorjaarscompetitie Jeugd

Lijkt het je leuk om wat vaker wedstrijden te spelen? Dan is het leuk om je op te geven voor de competitie. Meer informatie hierover kun je vragen bij je tennisleraar of bij de jeugdcommissie en/of Helga de Bruijn (helgadebruijn@gmail.com

 

Datum Jaarvergadering

Zet het alvast in uw agenda. Op donderdag 31 januari 2019 om 20.00 uur is de jaarvergadering van TC Bergambacht. Wilt u op de hoogte blijven van het wel en wee van uw club, dan is het raadzaam om deze datum vrij te houden. Ook is het natuurlijk gezellig om elkaar dan weer eens te zien en bij te kletsen na een tijdje misschien niet buiten getennist te hebben. Hopelijk tot dan.