Leden van TCB kunnen deelnemen aan toernooien en competities van de KNLTB.
Een compleet overzicht van alle KNLTB-toernooien en competities is te vinden op de website van de KNLTB. Op deze website zijn eveneens competitiestanden en -uitslagen te vinden.

De KNLTB kent een voorjaars- en een herfstcompetitie. Beide competities duren 7 volgende weken. De diverse voorjaarscompetities starten in april. Opgeven voor deze competities kan door middel van het inschrijfformulier in het clubblad van TCB van november of download het inschrijfformulier hier. De herfstcompetities beginnen in oktober.

Op eerdergenoemde website van de KNLTB is een KNLTB toernooikalender te vinden. Het is ook mogelijk om via de "toernooienzoeker" op deze site middels eigen selectiecriteria een persoonlijke toernooikalender samen te stellen.

N.B. Voor deelname aan officiele KNLTB-toernooien en -competities heeft u een ledenpas nodig. Deze pas dient als "Bewijs van Lidmaatschap". Door de KNLTB is verplicht gesteld dat de ledenpas wordt voorzien van een pasfoto (afmeting 24x35 mm). Pasfoto's kunnen als foto, maar ook elektronisch (gescand) ingeleverd worden bij de ledenadministratie, p/a Wielewaal 22, 2861SZ Bergambacht. Je kunt ook een pasfoto emailen. Een pasfoto hoeft niet jaarlijks opnieuw te worden ingeleverd, echter de frequentie van vervanging bij junioren is wel groter dan bij senioren.

Ieder jaar geeft de KNLTB een nieuw pasje uit. Dit pasje ligt voor elk lid klaar bij de ledenadministratie (Cees en Henriƫtte Mooibroek, Wielewaal 22).