ROZEC is de Recreatieve Onderlinge Zondagochtend Echtparen Competitie van TCB'73 . Het is een interne mix competitie. De ROZEC wedstrijden worden iedere zondag tussen 10.00 tot 14.00 uur gespeeld, behalve als er andere clubactiviteiten zijn. De indeling geschiedt zo veel mogelijk op basis van speelsterkte om hiermee tegen gelijkwaardige tegenstanders te spelen waarbij gezelligheid en het verenigingsgevoel hoog in het vaandel staat. Derhalve worden er geen ranglijsten bijgehouden.

De Rozec commissie bestaat uit:

Aart van Bergen Bravenboer, wedstrijdleider. Bepaald het speelschema op basis van opgegeven verhinderingen, deelt de baanbezetting in. Communiceert e.e.a. middels de website en mededelingenbord op het tennispark. Tevens contactpersoon namens de Rozec in de technische commissie en met de overige commissies binnen de vereniging.

Jan van den Berg, consul. Draagt zorg voor de bespeelbaarheid van de banen en beoordeelt, indien nodig, deze bespeelbaarheid. Beheert tevens de wedstrijdballen en Rozec wekker.

Marry van Vliet, kasbeheerder en p.r. dame . Deelnemers aan de Rozec betalen een klein bedrag aan inschrijfgeld welke gebruikt wordt voor sociale doeleinden. (attentie bij blessures, jubilea e.d.) Tevens verantwoordelijk voor de jaarlijkse Rozec afsluitdag.

Jaap Ritskes, assisteert daar waar nodig.

Reglement / spelregels

 1. Beschikbaarheid. Maandelijks, ca. 2 weken voorafgaand aan een nieuwe maand krijgen jullie per mail bericht welke zondagen er gespeeld kan worden en worden jullie verzocht de eventuele verhinderingen door te geven. Binnen enkele dagen ontvangen jullie dan het definitieve programma. Hierbij kan het voorkomen dat bij een oneven aantal of te veel aanmeldingen er teams uitgeroosterd worden. Mochten jullie na opgave, om wat voor reden dan ook, alsnog verhinderd zijn dan dienen jullie zelf voor vervangers zorg te dragen en dit te melden bij de wedstrijdleiding.
 2. Aanvangstijd. De aanvangstijden, vermeld in het programma, dienen stipt te worden aangehouden. Tussen de wedstrijden is er ca. vijf minuten pauze voor het verzorgen van de banen
 3. Speeltijd. De wedstrijden duren 50 minuten. Het einde van de wedstrijd wordt bepaald d.m.v. de ROZEC wekker. De game welke is aangevangen op het moment dat de bel gaat mag worden afgemaakt .De wekker wordt bediend door de ROZEC-commissie of door haar aangewezen personen.
 4. Einde speeltijd. De wedstrijden eindigen resp. 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. i.v.m. andere competitieverplichtingen kan hier van afgeweken worden
 5. Inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per team en dient aan Marry van Vliet te worden voldaan          
 6. Ballen. Er wordt getennist met ballen welke door de ROZEC beschikbaar worden gesteld..        
 7. Bardienst. Wij zijn gewend elkaar te helpen als er geen officiële bardienst is.
 8. Afkeuring. Bij twijfel over het al of niet doorgaan van de wedstrijden kan je contact opnemen met Jan van de Berg, of met één van de ROZEC-commissieleden.

Deelnemers:

 

Team no.   Naam                                                                       

 1.        Ad en Jan van de Berg
 2.        Nel en Jaap Ritskes
 3.        Lia van Leeuwen en Piet Jongkind
 4.        Yvonne en Aart van Bergen Bravenboer             
 5.        Hannie van Haselen en Jan Koning             
 6.        Diana en Andries de Ruijter
 7.        Adri en Piet Bezemer
 8.        Maud Bouwens en Alex Hak                                                               
 9.        Annemiek en Joop Elmendorp
 10.        Rita en Pleun van Buren           
 11.        Yolande en Ton v.d. Coevering
 12.        Tineke Kapteijn en Jos van Schajik             
 13.         Agnes en Jan Blom                                                  
 14.        Bianca Geukes en Gerhard Bril               
 15.        Nelly en Leendert Groenewegen van der Weiden

 16.

 1.        Esther en Henk-Peter Bezemer                                
 2.        Joke van Leeuwen en Klaas Verheij
 3.        Regine en René ter Braak                                        
 4.        Myrna van Vliet en Erik van Valderen

 

Het programma

Klik hier voor het programma van januari 2023

Klik hier voor het programma van februari 2023