Clubkampioenschappen TC Bergambacht 2023

Na de succesvolle editie van vorig jaar gaan wij ook dit jaar met veel enthousiasme ons toernooi tegemoet!

De clubkampioenschappen vinden plaats van 13 tot en met 17 september voor de jeugd, HD, DD en de GD. In alle onderdelen kun jij je opgeven met je favoriete tennismaatje. Wij maken na het sluiten van de inschrijving een leuke verdeling van de koppels zodat iedereen eerlijke maar vooral leuke en gezellige potjes tennis speelt! We spelen wedstrijden van 60 minuten en we hopen natuurlijk op net zo veel enthousiasme en aanmeldingen als vorig jaar!

Het belooft weer een mega gezellig toernooi te worden, waarbij we onze leden hopen te zien shinen op onze banen! Natuurlijk hebben wij voor de spelers maar ook voor de toeschouwers weer leuke activiteiten op de planning staan in het finaleweekend.

Dit wil jij toch niet missen?!

Wil jij nou ook een steentje bijdragen aan het succesvol verlopen van dit toernooi? Wij verwelkomen graag enthousiastelingen die ons willen helpen met het maken en rondbrengen van hapjes, het rinkelen van de bel en andere behulpzame klusjes, laat het ons vooral weten!

We zien je graag in september, aanmelden kan tot 8 september 00.00 uur, wacht dus niet te lang! Meld je hier aan en dan zien wij jou op de club, tot dan! 

Groetjes,

Diana, Tineke, Maxime, Colette, Jos, Jelle en Mabel

TCBClub2023