Opzet clubkampioenschappen 2020

Dit jaar worden de clubkampioenschappen weer georganiseerd in september. Net als vorig jaar kiezen we voor de (inmiddels bekende) nieuwe opzet.

Tijdens de clubkampioenschappen van vorige jaren hebben we gemerkt dat de opzet van wedstrijden van 1 uur goed bevalt bij de deelnemers. Ook het loten van koppels is zeer goed ontvangen.

Dit jaar organiseren we de clubkampioenschappen in september wederom in een lang weekend:

  • De Heren/dames jongens/meisjes dubbels en mixpartijen van woensdag 9 september, donderdag 10 september, zaterdag 12 september en zondag 13 september 2020 (jeugd, senioren en veteranen)

(op vrijdagavond wordt er niet gespeeld ivm de competitie.)

 

We houden de kampioenschappen dus op woensdagavond, donderdagavond, zaterdag en zondag (op vrijdag is er competitie). Zowel de veteranen, jeugd als senioren worden in deze weekenden ingepland. Of je net lid bent geworden, of al jaren wekelijks staat te meppen, jong, bejaard, prof of beginner bent, de clubkampioenschappen zijn voor iedereen.

 

We proberen het weer helemaal bomvol te plannen met wedstrijden van een uur. Hierdoor weet je (net zoals bij het poldertoernooi in de Stoep) precies van wanneer, tot wanneer je speelt. Dat is makkelijk plannen! (zowel voor ons als voor jullie). Iedereen weet zo waar hij aan toe is en hoeft niet een hele week in zijn agenda vrij te houden. Wel zo prettig! Bovendien wordt het wellicht minder belastend om twee of drie keer op een dag te spelen (voor onze toppers die ver komen in meerdere onderdelen) en hebben we een vol programma met veel toeschouwers op het park.

 

Na overleg met diverse leden hebben we besloten dat iedereen zich individueel inschrijft. Vervolgens worden er door de organisatie zoveel mogelijk koppels van gelijke sterkte gemaakt. Als het aantal inschrijving het toelaat zullen we twee onderdelen maken voor de senioren, een A en B onderdeel. Hierdoor krijgen we dus allemaal gelijke koppels en wellicht speel je ook eens een keer met iemand die je misschien niet in eerste instantie had bedacht. Ons streven is dat ieder koppel een kans heeft om de volgende ronde te behalen en vooral veel spelplezier heeft.

Uiteraard proberen we ook een onderdeel voor de veteranen te maken en wordt de jeugd ook apart ingedeeld in verschillende poules.

Natuurlijk gaan we ook nadenken over ontbijt, lunch en diner, een feestje, iets lekkers voor bij de koffie en een hapje en een drankje. Heb je misschien suggesties? Of ben je bereid om te helpen? We kunnen nog wel wat hulp gebruiken! Dus laat het dan even weten bij Johan de Rooij

Wij kijken uit naar een beregezellig, sportief en bomvol clubkampioenschap.