WORD JIJ OF WORDEN JULLIE ONZE NIEUWE CLUBKAMPIOEN(EN) VAN 2018?!

Dat kan, dus geef je op om te strijden voor deze titel!

Dit jaar worden de clubkampioenschappen in een iets andere vorm dan afgelopen jaren georganiseerd. We gaan de clubkampioenschappen in 2018 niet meer gedurende een week organiseren, maar in twee (lange) weekenden. De datums zijn als volgt:

Mix en enkel 24 t/m 27 mei 2018 KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

Jongens en meisjes dubbels 13 t/m 16 september 2018

(tip: noteer dit vast in je agenda)

We houden de kampioenschappen dus op donderdagavond, zaterdag en zondag (op vrijdag is er competitie). Zowel de veteranen, jeugd als senioren worden in deze weekenden ingepland. We gaan het dan wel helemaal bomvol plannen met wedstrijden van een uur (of minder minuten bij veel animo). Hierdoor weet je precies van wanneer, tot wanneer je speelt. Dat is makkelijk plannen! (zowel voor ons als voor jullie) Iedereen weet zo waar hij aan toe is en hoeft niet een hele week in zijn agenda vrij te houden. Wel zo prettig! Bovendien wordt het wellicht minder belastend om twee of drie keer op een dag te spelen (voor onze toppers die ver komen in meerdere onderdelen) en hebben we een vol programma met veel toeschouwers op het park.

Dus in een relatief korte tijd met leuke spannende tenniswedstrijden, kun je/kunnen jullie laten zien dat jij/jullie deze titel verdient(en)!

Maak je tennis-maatjes enthousiast en speel samen met hen of in de single je mooiste partijen op onze nieuwe banen, zodat jij of jullie straks de felbegeerde beker in ontvangst mag/mogen nemen.

 

Clubjeugd2018