Het veteranentoernooi wordt gespeeld in het laatste weekend van juli.

Aan dit toernooi kunnen zowel leden als niet-leden meedoen. Er is echter wel een beperking; mannelijke deelnemers moeten 45 jaar of ouder zijn en vrouwelijke deelnemers 40.

Dit jaar wordt gespeeld in de categorie 5, 6, 7 en 8. Er worden uitsluitend gemengd dubbels gespeeld. Op zaterdag spelen alle teams twee wedstrijden.

De teams worden aan de hand van de prestaties op zaterdag geplaatst in het winnaars- of verliezersgedeelte. Op zondag wordt gestart met –zowel voor de winnaars als de verliezers- de kwart-finales. Daarna worden de halve finales en tenslotte worden de finales gespeeld. Op zondag betekent verliezen dus: einde toernooi! Uit de opbouw van het toernooi volgt dan ook dat ieder team minimaal drie wedstrijden speelt. Voor het toernooi is inschrijfgeld verschuldigd.

Gezien de korte opzet van dit toernooi zijn verhinderingen in dit weekend niet toegestaan. Het veteranentoernooi is per definitie een gezelligheidstoernooi. Er heerst altijd een goede sfeer. In de loop der jaren hebben al heel veel oudere tennissers uit de regio aan dit toernooi deelgenomen.

De organisatie van dit evenement ligt in handen van Jos van Schajik. Voor meer informatie kunt u bij hem terecht.